Nutley Lane

Nutley Lane

Brief

Our client required more space!

Response

In a complimentary style we designed a single-storey side extension that ran the full depth of the house. The front part of the extension provides a new porch and enlarged entrance hall, the middle portion a wider living/dining area illuminated with roof lights, and the rear part a new utility room. A new kitchen arrangement leads onto an enlarged rear patio.

Testimonial

"We used Simon of Reigate Architects to help us design and manage the build of our side extension. Although we had some initial ideas of what we wanted, it was Simon’s vision that has helped ensure that two years after completion we remain extremely happy with the outcome. The best compliment we have had is from people who have said the extension looks like it has been there since the house was originally built in Victorian days!"

Ben and Nuala Read